Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca har endnu ikke bekræftet Coutinho-handel

Transfermarked - 18. august 2019Barca har endnu ikke bekræftet Coutinho-handel

Bayern München kunne sent fredag aften bekræfte en aftale med FC Barcelona om at Philippe Coutinho rykker til det tyske på en sæson-lang lejeaftale. Men endnu har FC Barcelona ikke bekræftet det selvom nyheden nu har været ude i hele to dage.

Guillermo Amor fra Barca fortalte om aftalen fra Bilbao, men alene Amor kan ikke stå for en bekræftelse hvorfor det i øjeblikket kun er Bayern, som har reageret. Coutinho rejser til Tyskland i dag eller i morgen, ifølge Bayern, og det må formodes, at Barca venter til han er rejst eller til han har bestået sit lægetjek før de bekræfter skiftet.

Når en ansat i Barcelona snakker højt om en aftale, så betyder det ikke at aftalen er bekræftet. Derfor kan man ikke give den kredit til Amor for at have udtalt sig om situationen i Baskerlandet. Til gengæld venter man på at Barca bekræfter handlen ligesom Bayern har gjort det for to dage siden.

De officielle tal er endnu ikke kommet på bordet, men der tale om at Bayern betaler 20 millioner euro for aftalen, de betaler Coutinhos fulde løn og har en købsoption på 120 millioner euro.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder