Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Disse fire kan klare Suárez' job

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 18. august 2019Avis: Disse fire kan klare Suárez' job

Som bekendt pådrog FC Barcelonas nummer 9, Luis Suárez, en større muskelskade under sæsonens første La Liga kamp, og dermed kan man roligt sige at den 32-årige uruguayaner har haft sig en uheldig start på sæsonen. Klubben bekræftede den efterfølgende dag at Suárez vil være på sidelinjen den næste måneds tid, hvilket vil sige at cheftræner, Ernesto Valverde, nu skal finde ud af, hvordan han vil tackle situationen.

Den spanske sportsavis SPORT, har udvalgt fire spillekort som de mener er potentielle erstatninger til Barcelonas 9’er.
Den første og den mest lovende er selvfølgelig Lionel Messi, som i årevis har vist sig at være en redningsmand for FC Barcelona gang på gang. Men situationen er den, at den argentinske troldmand foreløbigt er under en genoptræningsproces, eftersom han netop er vendt tilbage fra en mindre skade. Derudover er der en lille ulempe ved Messi, at han ikke rigtig har spillet nogen kamp siden Copa America og det var først i fredags at han rigtig kom i gang igen med en fodbold. Dog siges det at han forventes klar til Betis-kampen.

En anden mulighed er brasilianske Rafinha Alcântara. Det var nemlig også ham, som erstattede Suárez i fredags på San Mames mod Athletic Bilbao. Rafinha var ifølge flere af vores læsere kampens spiller, hvilket også var fuldt fortjent da han klarede opgaven rigtig fint. Derfor mener SPORT, at hvis Messi ikke bliver klar til Betis-kampen, vil Rafinha være den mest sandsynlige erstatning.

Den tredje mulighed er B-spilleren Carles Pérez, som i øvrigt også spillede mod Bilbao. Derudover klarede han sig også godt i dette års udgave af FC Barcelonas preseason, hvor han scorede to kasser mod Vissel Kobe. Herudover var den 21-årige spanier også topscorer for FC Barcelona B i sidste sæson.

Det fjerde og sidste alternativ er B holdets angriber Abel Ruiz, som ligner Suárez rigtig meget i sin spillestil. Klubben går med overvejelse om at udlåne spilleren, så han kan få mere spilletid.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 40%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 20%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

529,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde MESSI 10

729,- DKK

509,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder