Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Juventus er i Barca: De vil have Miranda

Transfermarked - 20. august 2019Juventus er i Barca: De vil have Miranda

Juan Miranda overstrålede alle med sine dårlige præstationer for FC Barcelonas førstehold og blev ikke spået nogen stor fremtid efter det. Siden da har klubben da også været i tæt dialog med spilleren om at finde ham et nyt sted og nu ser det ud til, at der endelig sker noget.

Venstrebacken er vellidt af både Juventus og Marseille, men Barca er klart mere til at lave en aftale med italienerne, da den franske klub kun taler om en lejeaftale. Til gengæld er Juventus villig til at købe ham, men kun for 5-10 millioner euro.

Barca ønskede i første omgang 20 millioner euro, men det har ingen klubber bidt sig fast på. Derfor har flere klubber henvendt sig med mulighed for at leje ham, og spørgsmålet er om Barca i virkeligheden forhandler med Juventus om en lejeaftale eller en permanent transfer. I hvert fald ankom Juventus til Barcelona i går, ifølge Mundo Deportivo.

Miranda er blot 19 år og kom i 2014 til Barca fra Real Betis. Han har over 30 kampe på CV'et for Barcelonas B-hold.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder