Annonce


Annonce

Annonce

Fransk avis: Barca med nyt Neymar-bud

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 20. august 2019




FC Barcelonas ledelse blev mandag enige om at sende et nyt købstilbud afsted mod den franske hovedstad og Paris Saint-Germain, hvor man jo vil forsøge at opfylde Neymars største ønske - at vende tilbage til Camp Nou, melder det franske medie RAC1.

Der er stor enighed i Barcas ledelsen - Neymar skal tilbage.

Derfor er catalanerne igang med at udarbejde et nyt tilbud, som man vil skyde afsted mod PSG i håb om at lokke den brasilianske superstjerne væk fra Frankrig.

Ifølge mediet kunne Barca også være interesseret i at hente Neymar tilbage på en låneaftale, hvorefter man til sommer beslutter om aftalen skal gøres permanent.

FC Barcelonas Ivan Rakitic bliver ligeledes nævnt som en mulig brik i det store transfer-puslespil, mens PSG´s arabiske milliardær-ejer, Nasser El Khelaifi, jo naturligvis vil forsøge at forhøje prisen for sin brasilianske dribler ved at invitere både Real Madrid og Juventus indenfor til forhandlingsbordet.

Dog står det efterhånden klart at Neymar, på trods af bejlere fra både Manchester United, Real Madrid og Juventus, kun ønsker at vende tilbage til FC Barcelona.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fransk avis: Barca med nyt Neymar-bud

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder