Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG afviser Barcas seneste bud på Neymar

Transfermarked - 20. august 2019PSG afviser Barcas seneste bud på Neymar

FC Barcelona opgiver ikke håbet om at tilknytte Neymar til truppen for denne sæson. Det er i øjeblikket kun PSG, som holder transferen hen og det gør de lidt endnu, da de ifølge RAC1 har afvist FC Barcelonas seneste bud på brasilianeren.

Buddet lød på en lejeaftale og derefter en købsoption på 160 millioner euro. Det har PSG afvist, men FC Barcelona ser det ikke som et decideret afslag, men blot som et led i forhandlingerne. Om Barca har et ekstra bud i ærmet vides endnu ikke, men med under to uger tilbage af transfervinduet skal der snart til at ske noget.

Neymar har gjort sig ekstremt upopulær i PSG på grund af sit ønske om at forlade klubben uden at have sagt noget som helst i ugevis. PSG truer dog Barca med at holde på brasilianeren hvis der ikke kommer et fornuftigt bud og selvom det er Barca, som konstant bliver afvist, så tror man ikke på, at den franske klub holder på Neymar.

På et tidspunkt forventes PSG at overgive sig. De kan næppe få et lykkeligt ægteskab med Neymar op at køre efter sommerens virak og det bedste er helt klart at sende ham videre i karrieren, men den franske klub ønsker at sælge ham for nogenlunde samme beløb, som de købte ham for i 2017 - den er Barca dog ikke med på hvorfor man til at starte med valgte at inkludere spillere.

Alt er således ved det gamle: Barca byder, PSG afviser. Spørgsmålet er hvornår parterne mødes på midten og bliver enig om en aftale omkring Neymar.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder