Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tidligere kok: Dembélé lever et chokerende liv

Nyheder - 22. august 2019Tidligere kok: Dembélé lever et chokerende liv

Ousmane Dembélé er blevet kritiseret for sine kampe i preseason og mod Athletic Bilbao. Mod baskerne fik han skældud af Piqué, da forsvarsspilleren mente at franskmanden kunne have gjort mere for at dække indlægget af, som blev sendt ind til Aduriz, der scorede et flot mål.

Nu er Dembélé så meldt skadet og det er efterhånden ikke noget nyt, at han bliver skadet. Uden for banen lever han et chokerende liv ifølge angriberens tidligere kok Mickael Naya.

- Dembélé og hans folk omkring ham ved, at de vil blive kritiseret uanset hvad der sker. Det hele falder tilbage på dem. De er rige og de er ligeglad med alt, fortæller Naya og følger op:

- Dembélé er en god dreng, men han har ikke sit eget liv i egne hænder. Han bor med sin onkel og sin bedste ven og de tør ikke at sige noget. Det er chokerende.

- Jeg har aldrig set alkohol på bordet, som nogle siger, men han respekterer på ingen måde sin restitution. Der er intet professionelt over den måde, som han lever på - og som hans omgivelser bidrager med.

Dembélé ses af Barcelonas ledelse som et lys punkt for fremtiden, men det er sjældent set, at der er ro omkring ham på grund af de mange skader, som falder tilbage på den måde, som han lever på. Denne gang er det så hans tidligere kok, der fortæller om oplevelserne i Dembélés hjem.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder