Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronaldo: Messi har gjort mig bedre

Nyheder: Af Sajad Koftan - 22. august 2019


Ronaldo: Messi har gjort mig bedre

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har domineret fodboldverdenen i mere end et årti. Bortset fra Luka Modrics overraskende Ballon d´Or-sejr i 2018, har Messi og Ronaldo delt de seneste 10 Ballon d´Or-trofæer.

Messi/Ronaldo-dominansen er aldrig set tidligere i fodboldhistorien.

Fodboldfærdighederne er på så højt et niveau, at selv de mest kritiske Messi/Ronaldo-fans alligevel har nævnt disse superstjerner som nogle af historiens bedste fodboldspillere nogensinde.

Messi og Ronaldo har med al sandsynlighed haft brug for hinanden, på den helt store verdensscene, når det uhørt høje niveau skulle holdes stabilt på fodboldbanen år efter år - en vinkel som Ronaldo satte ord på, da Juventus-stjernen talte med det portugiesiske medie, TVI.

- Jeg beundrer virkelig Messis karriere. Han nævnte jo selv hvor skuffet han blev da jeg forlod Spanien, da vores rivalisering var noget han satte stor pris på, sagde Ronaldo.

- Det er en god rivalisering, men den er ikke unik. Michael Jordan havde også sine tætte rivaler i basketball, og Ayrton Senna og Alain Prost var også tætte rivaler i Formel 1.

- Det som alle havde tilfælles var at de var meget tætte rivaler på banen.

- Men jeg er ikke i tvivl om at Messi har gjort mig til en bedre spiller, og omvendt. Når jeg vinder trofæer, så stikker det lidt til ham. Og det samme sker, når jeg ser ham vinde. Så bliver jeg mere opsat.

Ronaldo insisterer dog på at der er stor respekt mellem Messi og Ronaldo i det virkelige liv, hvor den tidligere Real-topscorer endda er villig til at spise middag med sin største rival en dag.

- Jeg har et fantastisk professionelt forhold til Messi, eftersom vi jo har delt den samme passion i de seneste 15 år, tilføjede Ronaldo.

- Men vi har aldrig spist middag sammen og kan ikke se hvorfor det ikke skulle ske i fremtiden. Det ser jeg ingen problemer i, sagde den 34-årige portugiesiske superstjerne.
Læs også
- Dortmund-træner: Barca spiller anderledes uden Messi
- Medie: Beckham har taget kontakt til Messi
- Officielt: Messi er med mod Dortmund
- Mourinho: Messi gjorde mig bedre
- Van der Vaart: Van Dijk er ikke bedre end Messi


Stream kampene
18/09 - 21:00 PSG - Real Madrid Anbefalet
18/09 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Manchester City
18/09 - 21:00 Bayern München - Røde Stjerne
18/09 - 21:00 Atletico Madrid - Juventus Anbefalet

Ugens mest læste

Seneste nyheder