Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembele om Neymar: Skræmmer mig ikke

Nyheder: Af Sajad Koftan - 22. august 2019Dembele om Neymar: Skræmmer mig ikke

Barcas Ousmane Dembele er generelt ikke den mest bekymrede fodboldspiller i verden - heller ikke hvis superstjernen Neymar vender tilbage til den catalanske trup, sagde Dembeles agent til RMC Sport.

Agenten, Moussa Sissoko, har overfor mediet forklaret at den franske landsholdsspiller, Ousmane Dembele, ikke er bekymret for sin egen position i klubben, hvis Neymar vender tilbage til det catalanske angreb.

Spekulationer er der nok af. Dog ser det ud til at ægteskabet mellem FC Barcelona og Neymar bliver en realitet, eftersom den brasilianske superstjerne kun vil skifte til Barca.

Men Dembele frygter ikke at miste sin plads i hierakiet til Neymar.

- Min klient føler sig overhovedet ikke truet. Når man spiller for Barca, så ved man at konkurrence er en del af hverdagen, sagde Moussa Sissoko.

- Dembele er ligeglad. Neymar eller andre. De kommer bare. Dembele tænker kun på sin egne præstationer, sagde agenten til mediet.

Barcelona er nødsaget til at undvære Dembele, da han jo er ude med en lysken-skade og forventes først at være kampklar i slutningen af september.
Læs også
- Så er Ousmane Dembélé tilbage i træning
- Dembélé er tilbage i Barcelona
- Valverde om Griezmann, Dembélé og De Jong
- Video: Dembélé og Arthur gør fremskridt
- Dembélé er hjemme i Barcelona igen


Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 30%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder