Annonce


Annonce

Annonce

Spiller Neymar for PSG på søndag?

Transfermarked - 23. august 2019




Søndag aften klokken 21.00 tager Paris Saint-Germain imod Toulouse på hjemmebane. Her kan der være udsigt til at Neymar endelig får spilletid efter en meget lang pause væk fra kampe. Han blev skadet inden Copa America startede for over to måneder siden og har ikke været i spil siden da.

Han er dog fit for fight og klar til at spille igen, men tvivlen er stor i det franske. Cheftræner Thomas Tuchel ønsker at inkludere Neymar i sin trup til kampen mod Toulouse, men bestyrelsen hos PSG er imod idéen, da der stadig ikke er fundet en løsning på transferproblemet.

Situationen er den, at PSG ikke ønsker at sælge Neymar til FC Barcelona. Derfor har de skudt det ene tilbud ned efter det andet hvorfor Barca efterhånden gerne ser at Neymar tager fat i PSG i håbet om, at de endelig overgiver sig.

I PSG's første ligakamp denne sæson var Neymar ikke med, men han blev i den grad svinet til af klubbens fans på lægterne og han bliver næppe taget godt imod hvis han trækker i trøjen søndag aften. Desuden ønsker han ikke selv at spille for PSG igen og det komplicerer tingene endnu mere. Slutteligt er der stadig en reel chance for at han atter engang bliver skadet og det vil gøre problematikken endnu større.

Barca forbereder sig lige nu til kampen mod Real Betis denne weekend, men ledelsen holder ingen pauser. De arbejder intenst på at strikke et bud sammen, som PSG vil acceptere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Spiller Neymar for PSG på søndag?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder