Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Klokkeklart signal til Ivan Rakitic

Transfermarked - 26. august 2019Klokkeklart signal til Ivan Rakitic

Ivan Rakitic er både heldig og uheldig i disse dage. Heldig fordi, at der endnu resterer en uge af transfervinduet, men uheldig fordi, at han tydeligvis er blevet slået af holdet hos FC Barcelona under ledelse af Ernesto Valverde. To gange i træk er han nu startet på bænken og i går fik han ikke engang spilletid.

Mod Athletic Bilbao kom Rakitic ind fra anden halvlegs start, da han skulle bringe balance til midtbanen. Mod Betis startede han igen ude, men kom aldrig på banen. Det er et klokkeklart signal til kroaten om, at han ikke skal forvente meget spilletid hvis han bliver i klubben.

Det er ingen hemmelighed, at Barca arbejder på at hente Neymar til klubben og her kan Rakitic være et vigtigt led. Juventus var i Barcelona i sidste uge og her var Rakitic' navn på tavlen. Juventus vil bytte sig til Rakitic (Læs mere her) men FC Barcelona valgte at afvise, da de hellere vil have penge - netop så de kan finansiere købet af Neymar.

Derfor er det nu op til Rakitic at vurdere om han vil blive i klubben og se til fra sidelinjen, eller om han vil forsøge at slå igennem et andet sted. Rakitic var blandt de mest kritiserede spillere i sidste sæson og selvom Valverde altid har elsket at bruge sin kroatiske midtbanemotor, så ser tiden ud til at være sluppet op for ham.

Rakitic har hele sommeren slået fast, at han vil blive i klubben, men det var før han blev sat på bænken i to kampe i træk. Om piben har fået en anden lyd nu, bliver spændende at følge. Transfervinduet lukker natten til mandag næste uge og her tyder alt på, at Neymar når at skifte inden - og sandsynligheden for at Rakitic er fortid i Barca vokser dag for dag lige nu.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde MESSI 10

729,- DKK

509,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder