Annonce


Annonce

Annonce

FC Barcelona beklager Junior-tweet

La Liga - 26. august 2019




FC Barcelona tog i går imod Real Betis hjemme på Camp Nou og det endte med at blive en kæmpe fest, da man uden historiens bedste fodboldspiller formåede at knække andalusierne og vinde hele 5-1. Undervejs i opgøret kom Junior Firpo på banen mod sin tidligere klub.

Barca hentede Junior for en måneds tid siden i Real Betis, og i går kom han på banen mod sin tidligere arbejdsgiver. Da Arturo Vidal scorede til 5-1, valgte Barca at tweete et billede fra Juniors præsentation, hvor han vinker ud til de fremmødte tilhængere. På billedet ser man Junior holde fem fingre op - og netop det billede har givet catalanerne problemer.

Således føler Real Betis og klubbens tilhængere sig ramte, da de mener, at det er mangel på respekt og klasse, at en klub som Barca bringer sådan et billede - primært fordi, at Junior netop er skiftet fra Betis til Barcelona. Derfor valgte Barca at plante begge fødder på jorden og undskylde.

Gerard Piqué gjorde det mod Real Madrid, da FC Barcelona bankede Jose Mourinhos mandskab 5-0 for 10 år siden. Også i sidste sæson havde Piqué fem fingre i vejret, da Barca vandt 5-1 over Real Madrid. Forskellen er bare, at Piqué ikke har en fortid i Real Madrid, og derfor blev det ikke mødt af skuffede og irriterede fans, som det er tilfældet denne gang.

- FC Barcelona ønsker at undskylde for det tweet, der blev postet søndag aften. Det var ikke ment som værende respektløst, men vi burde ikke have postet billedet på en aften, som var meget specielt for Junior, skriver klubben i et tweet mandag eftermiddag.

Du kan se det oprindeligt tweet - og billedet - her.


Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


FC Barcelona beklager Junior-tweet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder