Annonce


Annonce

Annonce

Dembélés agent: Ousmane skal ingen steder

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 28. august 2019




- Han bliver 100% i Barcelona. Sådan lyder det fra Ousmane Dembélés agent Moussa Sissoko til det franske medie Téléfoot. Flere historier om et Ousmane Dembélé-exit fra Barcelona har floreret i medierne de seneste døgn. Det skyldes ikke mindst, at brasilianske Neymar er rygtet tilbage tilbage til Catalonien for at gøre comeback i FC Barcelona-trøjen.

FC Barcelona har været i dialog med PSG omkring Neymar, men parterne er endnu ikke blevet enige. Flere spanske medier har skrevet, at PSG har været interesseret i at få Ousmane Dembélé og Ivan Rakitic til Paris som en del af Neymar-handlen. Senest lyder det dog, at både Ousmane Dembélé og Ivan Rakitic på ingen måder kunne tænke sig at skifte Barcelona ud med Paris.

Ousmane Dembélés agent skyder rygterne om et skifte til jorden. Han udtalte også forleden til L'Equipe, at Neymar-handlen ikke vedrører Ousmane Dembélé.

- Ousmane har på intet tidspunkt skænket en tanke om at forlade FC Barcelona. Han tænker kun på at repræsentere klubbens farver på bedst mulig vis, lød det fra Moussa Sissoko. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélés agent: Ousmane skal ingen steder

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder