Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélés agent: Ousmane skal ingen steder

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 28. august 2019Dembélés agent: Ousmane skal ingen steder

- Han bliver 100% i Barcelona. Sådan lyder det fra Ousmane Dembélés agent Moussa Sissoko til det franske medie Téléfoot. Flere historier om et Ousmane Dembélé-exit fra Barcelona har floreret i medierne de seneste døgn. Det skyldes ikke mindst, at brasilianske Neymar er rygtet tilbage tilbage til Catalonien for at gøre comeback i FC Barcelona-trøjen.

FC Barcelona har været i dialog med PSG omkring Neymar, men parterne er endnu ikke blevet enige. Flere spanske medier har skrevet, at PSG har været interesseret i at få Ousmane Dembélé og Ivan Rakitic til Paris som en del af Neymar-handlen. Senest lyder det dog, at både Ousmane Dembélé og Ivan Rakitic på ingen måder kunne tænke sig at skifte Barcelona ud med Paris.

Ousmane Dembélés agent skyder rygterne om et skifte til jorden. Han udtalte også forleden til L'Equipe, at Neymar-handlen ikke vedrører Ousmane Dembélé.

- Ousmane har på intet tidspunkt skænket en tanke om at forlade FC Barcelona. Han tænker kun på at repræsentere klubbens farver på bedst mulig vis, lød det fra Moussa Sissoko.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 20%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder