Annonce


Annonce

Annonce

Paco vender tilbage til Camp Nou

Champions League - 30. august 2019




Champions League blev på papiret skudt i gang i aftes, da lodtrækningen fandt sted i Monaco. Her blev FC Barcelona sat i gruppe med Borussia Dortmund, Inter og Slavia Prag. Det betyder, at Paco Alcácer vender tilbage til FC Barcelona.

Paco spillede med i 50 kampe for FC Barcelona før man besluttede at udleje ham til Dortmund. Her gjorde han det så godt, at den tyske klub valgte at købe ham fri og bekræfte det langt før deadline. Efter 36 kampe har han bombet 24 mål ind og han hjalp også Dortmund til Super Cup-sejr for få uger siden, da han fra kanten af feltet passerede Manuel Neuer.

Med Dortmund i FC Barcelonas gruppe kan Paco altså glæde sig over, at han skal tilbage til Camp Nou og spille fodbold - denne gang dog i en anden spilletrøje. Paco blev hurtigt en elsket person i omklædningsrummet og tilhængerne håbede også på, at han brød igennem i Barca, så det bliver uden tvivl et glædeligt gensyn.

Paco brød første gang igennem i Valencia før Barca købte ham for 30 millioner euro. Han havde svært ved at opretholde konkurrencen mod Luis Suárez og blev siden udlejet til Dortmund, som fik forhandlet en købsoption med i handlen. Den udløste de allerede den 1. februar i år, hvor han skrev under på en 5-årig kontrakt med tyskerne.

Pacos vilde start på tilværelsen i Dortmund betød, at han slog rekorden for flest mål i én Bundesliga-sæson som indskifter. 10 mål nåede han op på allerede den 18. december 2018 efter at have skiftet få måneder forinden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Paco vender tilbage til Camp Nou

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder