Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lenglet slår Umtiti af det franske landshold

Landskampe - 30. august 2019Lenglet slår Umtiti af det franske landshold

Samuel Umtiti har haft et rigtig dårligt år. Han spiller ikke meget i FC Barcelona og har nu mistet sin plads på det franske landshold. I begge tilfælde er Clement Lenglet valgt foran den tidligere Lyon-forsvarsspiller. Umtiti er nemlig ikke udtaget til Frankrigs kommende landskampe mod henholdsvis Albanien og Andorra.

Lenglet kunne ikke have drømt om et bedre scenarie, da han skiftede Sevilla ud med FC Barcelona. Umtiti var urokkelig i det catalanske forsvar, men en knæskade sendte ham ud af spil over en længere periode og siden trådte Lenglet i karakter og han har gjort det fantastisk.

Selvom Umtiti er klar, så er det ikke meget spilletid, som han får under Ernesto Valverde. Det hænger også sammen med, at man i Barca ikke tør satse for offensivt med Umtiti, som siden sin første skade op til flere gange har haft problemer med sit knæ.

Udover Lenglet, så er Antoine Griezmann også udtaget til Frankrigs kommende landskampe. Ousmane Dembélé er ikke med på grund af sin skade. Kampene afvikles den 7. og 10. september.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder