Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar ville selv betale 150 mio. kr.

Transfermarked - 1. september 2019Neymar ville selv betale 150 mio. kr.

Det varer ikke længe før transfervinduet lukker og umiddelbart ligner det, at Neymar-transferen ikke går igennem. PSG har afvist hvert enkelt tilbud fra FC Barcelona og det har fået catalanerne til at bakke ud af forhandlingerne - så PSG har fået sin vilje med at se Neymar blive i klubben trods sin klare besked om, at han vil skifte.

Der har været mange emner oppe at vende i forbindelse med transferen, men PSG ønskede penge fremfor spillere i bytte for Neymar og selvom der er rigtig om rigtig mange penge, så forsøgte Neymar at hjælpe Barcelona ved at punge ud med 150 millioner kroner fra sin egen lomme. Det gjorde han for at skubbe transferen igennem.

Men som set før, valgte PSG at afvise endnu engang, og da Barca så gik all in på at hente Neymar, ville Ousmane Dembélé ikke skifte og derfor fik handlen i vasken. Barca har ikke pengene til at betale PSG det fulde beløb og derfor forsøgte man at finde en anden løsning. Det gad PSG ikke og i sidste ende takkede Dembélé nej tak til at rykke til PSG, selvom den franske klub dagligt ringede til ham for at overbevise ham om et skifte.

Sagen ser derfor ud til at have ramt bunden og adskillige medier - heriblandt L'Equipe - fortæller, at Neymar har fortalt både Barcelonas omklædningsrum og PSG's ledelse, at han bliver i mindst én sæson. Til næste sommer vil han være 28 år og spørgsmålet er hvor meget hans værdi kommer til at falde. Han er ikke et ungt talent med verden for fødderne længere og netop derfor har mange også påpeget, at Barcelonas astronomiske bud denne sommer har været fuldstændig useriøse.

Transfervinduet kører på de sidste timer og skøre ting er set før - så en handel kan man ikke totalt afskrive endnu.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder