Annonce


Annonce

Annonce

Umtiti alligevel udtaget til franske landskampe

Landskampe - 1. september 2019




Aymeric Laporte var blevet udtaget til Frankrigs kommende to landskampe mod Albanien og Andorra, hvor han kunne se frem til en debut på det franske landshold, men desværre blev han skadet i Manchester Citys klokkeklare sejr over Brighton i går, og han er derfor ikke til rådighed alligevel og må altså udskyde sin debut.

Derfor har den franske landstræner i stedet udtaget Samuel Umtiti, som egentlig var siet fra i første omgang til fordel for Clement Lenglet. Det er ingen hemmelighed, at man i Barcelona tager det meget roligt med Umtiti efter den slemme knæskade, han pådrog sig i sidste sæson.

Mens han var skadet, spillede Clement Lenglet nogle fremragende kampe og har også indledt denne sæson som makker til Gerard Piqué på banen. Derfor er Umtiti slet ikke i form og blev siet fra til det franske landshold. Men en skade har altså åbnet op for Umtitis udtagelse og han rejser nu med alligevel.

Frankrig spiller sine kommende to kampe den 7. og 14. september. Herefter vender spillerne tilbage til deres respektive klubber, hvor klubfodbold så småt indledes igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Umtiti alligevel udtaget til franske landskampe

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder