Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Anssumane Fati beæret efter sit første mål

Nyheder: Af Sajad Koftan - 2. september 2019Anssumane Fati beæret efter sit første mål

FC Barcelonas purunge kronjuvel, Anssumane Fati, var naturligvis lykkelig efter sin første scoring for FC Barcelonas førstehold da catalanerne spillede 2-2 mod Osasuna lørdag aften på udebane.

Barca var foran med 2-1 på Pamplona, men så blev de ellers så sikre tre Barca-point nedjuseret til et enkelt point, efter en sen Osasuna-scoring.

Selvom Barcelona skuffede var der én spiller som blev midtpunktet efterfølgende - nemlig Ansu Fati.

Den unge stjerne scorede nemlig sit første mål for de catalanske giganter og blev dermed klubbens yngste La Liga-målscorer nogensinde med sine 16 år og 304 dage.

- Er fuldstændig beæret over at være Barcas yngste La Liga-målscorer nogensinde. Jeg håber at score mange flere mål i fremtiden for klubben, sagde den stolte teenager til journalisterne efter kampen.

- Jeg griber alle de muligheder jeg får i denne sæson. Jeg skal vise alt hvad jeg har, sagde den unge målscorer selvsikkert.

Da både Messi, Dembele og Suarez jo er ude med skader, er det sandsynligt at Ansu Fati får flere kampe på sit blomstrende cv.

Stortalentet blev skiftet ind fra bænken og har nu spillet to kampe for Barcas seniorhold.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Spar 29%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder