Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Rafinha forlænger og skifter til Celta

Transfermarked - 2. september 2019
Medie: Rafinha forlænger og skifter til Celta

FC Barcelonas klart bedste mand ved preseason, Rafinha, ventes at forlænge sin kontrakt med FC Barcelona for derefter at rejse til Vigo, hvor han underskriver en lejeaftale med Celta. Det fortæller flere spanske medier mandag eftermiddag. Det er RAC1, som mener at have de pålidelige informationer.

Rafinha var Barcas bedste mand i træningskampene op til sæsonstarten, men han har ikke formået at brage igennem da sæsonen gik i gang og som set før, så har han det med at vise sine kvaliteter frem for derefter at forsvinde helt ud. Desuden har han været ramt af mange skader hvorfor han i år kan glæde sig over, at han har fået en rigtig god start på sæsonen.

Barcelona har mange midtbanespillere og er godt besat i angrebet, så hvis Rafinha bliver i klubben, bliver det således til sporadiske indhop, og endnu en sæson på bænken. Klubben tror dog på hans potentiale og de har ifølge RAC1 valgt at acceptere Celta Vigos tilbud om at leje brasilianeren. Flere medier hævder, at Celta har en købsoption på 10 millioner euro, men det må man vente med at få slået fast når handlen bekræftes.

26-årige Rafinah har spillet 90 kampe for FC Barcelona og scoret 12 mål. I sin lejeperiode hos Celta i sæsonen 2013/2014 spillede han med i 33 kampe mens det i Inter blev til 17 kampe og to mål.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder