Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ivan Rakitic fik sin vilje

Transfermarked - 3. september 2019Ivan Rakitic fik sin vilje

Ivan Rakitic var blevet udtaget til det kroatiske landshold til kampene mod Slovakiet og Aserbajdsjan, men midtbanespilleren bad om at få lov til at trække sig, da han skulle løse sin situation.

Den kroatiske landstræner Dalic bekræftede dette på sit pressemøde, men som bekendt er Ivan Rakitic stadig Barca-spiller og han fik dermed sin vilje om at blive i FC Barcelona.

- Jeg har talt med Rakitic, som endnu ikke har fået løst sin fremtidige situation i sin klub og derfor er han ikke klar til at spille, var ordene fra landstræner Dalic.

Rakitic har hele sommeren insisteret på, at blive i FC Barcelona, men klubben havde udset en god sum penge ved at sælge ham, men sådan gik det ikke. Juventus var de seneste til at forhøre sig, men Rakitic var meget klar i spyttet og kan altså se frem til endnu en sæson i klubben.

Rakitic har startet de første tre kampe i sæsonen på bænken og han har derfor med stor sandsynlighed afvist et skifte for at sidde på bænken meget mere end han plejer.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Spar 39%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Spar 31%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder