Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alexis: Vi tror på sejr mod FC Barcelona

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 4. september 2019


Alexis: Vi tror på sejr mod FC Barcelona

FC Barcelona skal op mod Inter to gange i Champions Leagues gruppespil og italienerne har op til kampene forstærket sig med Alexis Sánchez, som de har hentet på lån i Manchester United. Chileneren har en fortid i FC Barcelona og han tror på, at Inter kan sejre.

- Det er altid specielt at skulle op mod FC Barcelona. Jeg havde en god tid i klubben og fik nogle fantastiske holdkammerater. Det bliver svært, men jeg tror på, at vi har holdet til at vinde, fortæller Alexis og følger op:

- Vi har spillerne til at kunne slå Barca og vi vil helt sikkert kæmpe for det. Jeg har den samme sult for at få succes og jeg er faldet godt til her i Inter. Jeg vil vinde trofæer og jeg skal ud og kæmpe med mine nye holdkammerater, fortæller chileneren.

Udover Inter, så er FC Barcelona også kommet i gruppe med Dortmund og Slavia Prag. Specielt udekampen mod Dortmund bliver spændende. Barca har altid haft problemer spillemæssigt på udebane og desuden er Dortmund uhyre stærke hjemme på Signal Iduna Park, hvor den gule mur er kendt for at være blandt Europas bedste 12. mand.
Læs også
- Dortmund-træner: Barca spiller anderledes uden Messi
- Puyol takker nej til Barca-job!
- Barca kan miste Ansu Fati i en måned
- Dortmund i hopla inden Barca-brag
- Se billederne: Barcas nye tredjetrøje


Stream kampene
18/09 - 21:00 PSG - Real Madrid Anbefalet
18/09 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Manchester City
18/09 - 21:00 Bayern München - Røde Stjerne
18/09 - 21:00 Atletico Madrid - Juventus Anbefalet

Ugens mest læste

Seneste nyheder