Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu begynder dansen frem mod sommeren 2020

Transfermarked - 4. september 2019Nu begynder dansen frem mod sommeren 2020

Neymar var sur, skuffet og irriteret over at Paris Saint-Germain ikke solgte ham i det netop afsluttede transfervindue. Han havde fra første dag gjort det klart, at han ville tilbage til FC Barcelona, men til trods for voldsomme bud fra catalanerne, afviste PSG gang på gang.

Nu er transfervinduet lukket og Neymar må blive i PSG i mindst fire måneder endnu. Næste transfervindue åbner til januar og spørgsmålet er om FC Barcelona vil gå efter ham der eller vente til næste sommer. Dansen er allerede begyndt og pilen peger kun i én retning.

Således melder samtlige spanske og franske medier, at Neymar vender tilbage til FC Barcelona i 2020, hvor en FIFA-regel går ind og dikterer hans pris på omkring 170 millioner euro. FC Barcelona kommer næppe til at smide så meget, men vil igen forsøge at forhandle sig frem til en pris med PSG.

Neymar kan nu i ro og mag indlede sin sæson i PSG efter at have siddet ude i flere kampe på grund af transferspekulationerne. Nu venter et par rolige måneder før historierne tager til op mod januars transfervindue. Det er utvivlsomt og kommer næppe bag på nogen, at man ikke har hørt til det sidste i sagen bare fordi sommerens transfervindue i 2019 er lukket.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Spar 40%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder