Annonce


Annonce

Annonce

Bartomeu meldte YouTuber til politiet

Nyheder - 6. september 2019




Josep Maria Bartomeu forsøger med al sin magt at bibeholde FC Barcelona på toppen, men selvom han drømte om at hente Neymar tilbage til klubben, så slap midlerne op i sidste ende. Da Neymar forlod FC Barcelona i 2017 tog Internettet for alvor over med adskillige memes og beskeder rettet mod klubben og præsidenten.

YouTuberen AuronPlay fortæller, at han i 2017 blev meldt til politiet for hårde beskeder rettet mod præsidenten og Neymar.

- Jeg jokede på Twitter med beskeder som 'Neymar, dit svin.', 'Neymar, du har smadret mit liv' og 'Bartomeu, gå af!', fortæller AuronPlay og følger op:

- Det var alt sammen sagt i sjov. Jeg er Barca-fan og bare fordi, at en spiller forlader klubben, så dør min drøm ikke. Jeg fortsatte med at kritisere i noget tid indtil det begyndte at forsvinde ud.

Bartomeu valgte dog at melde AuronPlay (Raul Alvarez) til politiet og myndighederne for de voldsomme tweets, og Alvarez modtog da også et brev hvori der stod, at han skulle møde op i rettet i 2018. Her mødte han op og dommeren valgte ikke at gå videre med sagen.

Der er dagligt hårde beskeder mod Barcelonas bestyrelse på de sociale medier, så der er tale om et særtilfælde, da Raul Alvarez bestemt ikke er den eneste til at svine klubbens bestyrelse til. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartomeu meldte YouTuber til politiet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder