Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu meldte YouTuber til politiet

Nyheder - 6. september 2019Bartomeu meldte YouTuber til politiet

Josep Maria Bartomeu forsøger med al sin magt at bibeholde FC Barcelona på toppen, men selvom han drømte om at hente Neymar tilbage til klubben, så slap midlerne op i sidste ende. Da Neymar forlod FC Barcelona i 2017 tog Internettet for alvor over med adskillige memes og beskeder rettet mod klubben og præsidenten.

YouTuberen AuronPlay fortæller, at han i 2017 blev meldt til politiet for hårde beskeder rettet mod præsidenten og Neymar.

- Jeg jokede på Twitter med beskeder som 'Neymar, dit svin.', 'Neymar, du har smadret mit liv' og 'Bartomeu, gå af!', fortæller AuronPlay og følger op:

- Det var alt sammen sagt i sjov. Jeg er Barca-fan og bare fordi, at en spiller forlader klubben, så dør min drøm ikke. Jeg fortsatte med at kritisere i noget tid indtil det begyndte at forsvinde ud.

Bartomeu valgte dog at melde AuronPlay (Raul Alvarez) til politiet og myndighederne for de voldsomme tweets, og Alvarez modtog da også et brev hvori der stod, at han skulle møde op i rettet i 2018. Her mødte han op og dommeren valgte ikke at gå videre med sagen.

Der er dagligt hårde beskeder mod Barcelonas bestyrelse på de sociale medier, så der er tale om et særtilfælde, da Raul Alvarez bestemt ikke er den eneste til at svine klubbens bestyrelse til.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20 Børn

599,- DKK

Spar 51%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

419,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

339,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder