De Jong scorede i vigtig hollandsk sejr over Tyskland

Landskampe - 7. september 2019

Frenkie de Jong spillede hele kampen, da Holland i aftes slog Tyskland i Hamborg i EM-kvalifikationen. Her måtte Ter Stegen se hele kampen fra sidelinjen, da Manuel Neuer atter engang var blevet valgt i buret. Han kunne dog ikke stille noget op ved de fire hollandske kasser.

Det startede dog fint for Tyskland, som kom i front allerede efter ni minutter ved Serge Gnabry efter en ellers forrygende redning af den tidligere Barca-keeper Jasper Cillessen. Returen faldt dog ud til Gnabry, som sparkede bolden i mål til 1-0.

Det var stillingen frem mod pausen, men så rullede målene ellers ind. Frenkie de Jong udlignede efter en times spil efter at have vippet kuglen op til sig selv for at sende den ind bag Neuer. Bare en håndfuld minutter senere var Jonathan Tah uheldig at sende bolden i eget mål og så var Holland foran med 2-1 i Hambog.

De Ligt begik straffespark med et kvarter igen, men det var i den tynde afdeling, da bolden dumpede ned på hans arm, hvor han slet ikke var orienteret omkring hvor den var. Ikke desto mindre scorede Toni Kroos sikkert til 2-2, hvilket Tyskland kunne leve med.

Men Holland var pisket til sejr - og den fik de også. Donyell Malen scorede til 3-2 med 10 minutter igen og i overtiden satte Holland kniven ind, da Georginio Wijnaldum pludselig fik ekstra luft og stormede en banehalvdel op i tyskernes felt og scorede til 4-2 hvilket blev kampens resultat.