Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann brændte straffe i storsejr

EM Kvalifikation - 8. september 2019Griezmann brændte straffe i storsejr

Frankrig var i aftes på banen på Stade de France, hvor de tog imod Albanien i EM kvalifikationen. Her startede Antoine Griezmann og Clement Lenglet på banen mens Samuel Umtiti blev siet fra før kick off på grund af en fodskade, bekræftede Frankrig.

Kingsley Coman bragte Frankrig på 1-0 inden der var spillet 10 minutter mens Olivier Giroud øgede til 2-0 efter en lille halv time. Bare 10 minutter senere fik Griezmann en gylden mulighed for at lege med, da han skulle sparke straffespark. Men hans hårde skud tog overliggeren og sprang i spil igen og dermed stod den 2-0 ved pausen.

Albanien gav ikke den store modstand og derfor blev det også 3-0 på assist af Griezmann. Med fem minutter igen øgede Jonathan Ikone til 4-0 før Sokol Cikalleshi fik pyntet på resultatet med sin scoring til 4-1. Griezmann og Lenglet spillede kampen til ende.

Frankrig topper gruppe H med 12 point efter fem kampe - men det er kun på en bedre målscorer. Både Tyrkiet og Island har også samlet 12 point mens Albanien har seks, Moldova tre og Andorra nul. Sidstnævnte vinder sjældent fodboldkampe men de var tæt på at få point i aftes, men tabte alligevel 1-0 til Tyrkiet på et mål ét minut før tid af Ozan Tufan.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder