Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Skadeschok afblæst

Skader - 8. september 2019




Nelson Semedo blev i aftes lagt på en båre og kørt ud af banen, da Portugal ude slog Serbien med 4-2. Højrebacken blev nedlagt i en duel med Kolarov, og i første omgang så det slemt ud. Men adskillige medier og journalister tæt på landsholdet beretter om, at Semedo ikke er skadet.

Mundo Deportivo skriver således, at planen er at Semedo træner med holdkammeraterne i dag, da man ikke har konstateret en skade. Der skulle udelukkende være tale om et hårdt slag der betød, at han ikke kunne spille videre i aftes og derfor er han klar igen allerede i dag.

Det giver ligeledes ro hos Ernesto Valverde, som i denne sæson har gjort Semedo til truppens faste højreback med Moussa Wague som backup. Sergi Roberto er nemlig rykket op på midtbanen og hvis Semedo skulle gå hen og blive skadet, så er der alligevel tvivl om fordelingen - langt de fleste tror på, at Roberto rykkes ned som højreback fremfor at Wague kommer på banen. Så langt når det heldigvis ikke i denne omgang, lader det til. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Skadeschok afblæst

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder