Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Maradona om Messi. Han var vanvittig

Nyheder: Af Sajad Koftan - 9. september 2019Maradona om Messi. Han var vanvittig

Den argentinske fodboldlegende, Diego Armando Maradona, som jo er tilbage på træningsbanen som cheftræner for det argentinske hold, Gimnasia y Esgrima de La Plata, huskede, på et pressemøde, tilbage på sin landstræner-periode hvor Lionel Messi overtog scenen fra alle andre.

I en ualmindelig lang pressekonference som ellers skulle have handlet om Maradonas nye trænerjob i Argentina, var det pludselig FC Barcelonas troldmand Lionel Messi som kom i fokus, eftersom den karismatiske og farverige Maradona hellere ville tale om den største spiller af dem alle.

- Ved VM i 2010 stod jeg i spidsen for Argentina som rådede over den bedste version af Lionel Messi, sagde Maradona til mediet SPORT.

- Jeg fortæller historien til alle. Messi var vanvittig. Glemmer aldrig skudtræningen efter at vores øvelser var overstået. Messi smadrede kuglerne i kassen fra alle vinkler, fortsatte Maradona sine rosende analyser af Barcas store stjerne.

- Jeg forklarede Messi at han skulle ramme bolden lige i midten. Herefter scorede han pludselig på alt, smilede argentineren til jounalisterne.

Maradona forklarede derudover at han var langt nede i kulkælderen efter den skuffende periode som argentinsk landstræner.

- Det tog sin tid at jeg kom på benene igen efter min periode som Argentinas landstræner. Heldigvis er jeg nu mentalt klar til nye udfordringer, sagde Diego Maradona.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder