Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Maradona om Messi. Han var vanvittig

Nyheder: Af Sajad Koftan - 9. september 2019


Maradona om Messi. Han var vanvittig

Den argentinske fodboldlegende, Diego Armando Maradona, som jo er tilbage på træningsbanen som cheftræner for det argentinske hold, Gimnasia y Esgrima de La Plata, huskede, på et pressemøde, tilbage på sin landstræner-periode hvor Lionel Messi overtog scenen fra alle andre.

I en ualmindelig lang pressekonference som ellers skulle have handlet om Maradonas nye trænerjob i Argentina, var det pludselig FC Barcelonas troldmand Lionel Messi som kom i fokus, eftersom den karismatiske og farverige Maradona hellere ville tale om den største spiller af dem alle.

- Ved VM i 2010 stod jeg i spidsen for Argentina som rådede over den bedste version af Lionel Messi, sagde Maradona til mediet SPORT.

- Jeg fortæller historien til alle. Messi var vanvittig. Glemmer aldrig skudtræningen efter at vores øvelser var overstået. Messi smadrede kuglerne i kassen fra alle vinkler, fortsatte Maradona sine rosende analyser af Barcas store stjerne.

- Jeg forklarede Messi at han skulle ramme bolden lige i midten. Herefter scorede han pludselig på alt, smilede argentineren til jounalisterne.

Maradona forklarede derudover at han var langt nede i kulkælderen efter den skuffende periode som argentinsk landstræner.

- Det tog sin tid at jeg kom på benene igen efter min periode som Argentinas landstræner. Heldigvis er jeg nu mentalt klar til nye udfordringer, sagde Diego Maradona.
Læs også
- Dortmund-træner: Barca spiller anderledes uden Messi
- Medie: Beckham har taget kontakt til Messi
- Officielt: Messi er med mod Dortmund
- Mourinho: Messi gjorde mig bedre
- Van der Vaart: Van Dijk er ikke bedre end Messi


Stream kampene
18/09 - 21:00 PSG - Real Madrid Anbefalet
18/09 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Manchester City
18/09 - 21:00 Bayern München - Røde Stjerne
18/09 - 21:00 Atletico Madrid - Juventus Anbefalet

Ugens mest læste

Seneste nyheder