Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fem kampe på to uger venter for Barca

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 9. september 2019Fem kampe på to uger venter for Barca

På lige nøjagtigt to uger skal FC Barcelona spille intet mindre end fem kampe. Det bliver en krævende afslutning på september, som spillerne står over for efter flere af dem har været ude på lange rejser med deres respektive landshold.

Det hele starter på lørdag når Valencia kigger forbi Camp Nou. Selvom Valencia har indledt sæsonen med én sejr, én uafgjort og ét nederlag, så er de aldrig lette at møde på Camp Nou for FC Barcelona. Los Che har det med at give god modstand og det bliver én af fem svære kampe.

Straks efter opgøret mod Valencia vender Barcelona snuden mod Tyskland, hvor Champions League indledes på Signal Iduna Park mod Borussia Dortmund. En ekstremt svær kamp, hvor Valverde skal finde den rigtige taktik for at bremse tyskerne.

Herefter skal Barcelona en tur til Andalusien, hvor Granada venter. På papiret er det en kamp, som skal vindes, men kigger man på Barcelonas sæsonstart, så er der tale om endnu en svær kamp, hvor man ikke kan regne med kampens udfald på forhånd - uanset hvor stor forskellen end er på papiret.

FC Barcelona slutter måneden af med en hjemmekamp mod Villarreal og en tur til Madrid hvor Getafe venter. Fra den 14. september til den 28. venter der altså fem svære kampe, hvor der bliver brug for hele truppen og hvor Messi og Suárez forhåbentligt får spilletid for at kunne finde rytmen igen. Begge ventes klar mod Valencia mens Ousmane Dembélé mangler en uges tid efter at Messi og Suárez er blevet klar.

Kampprogram - september
14. sep: FC Barcelona - Valencia
17. sep: Dortmund - FC Barcelona
21. sep: Granada - FC Barcelona
24. sep: FC Barcelona - Villarreal
28. sep: Getafe - FC Barcelona

Det gælder om at holde tungen lige i munden, for oktober byder på kampe mod Inter, Sevilla og Real Madrid - i alt seks kampe afvikles i løbet af oktober. Du kan se kampprogrammet måned for måned her.
Læs også
- Medie: Barca har forhørt sig om Eriksen!
- Barca-emnet Rodrigo kan bremse Barca i morgen
- Barca møder Leganés i Copa del Rey
- Officielt: Barca sælger La Masia-spiller
- Disse hold kan Barca møde i Copa del Rey


Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder