Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Carles Aleñá var tæt på et skifte til Betis

Transfermarked: Af Rasmus Halby - 10. september 2019Carles Aleñá var tæt på et skifte til Betis

Carles Aleñá var meget tæt på at skifte til Real Betis på en låneaftale på transfervinduets sidste dag. Dette beretter Mundo Deportivo, som samtidig fortæller, at FC Barcelona ventede på at få en aftale for Ivan Rakitic på plads før en eventuel aftale med Real Betis kunne diskuteres.

Barcelonas fokus lå på at muligt salg af Ivan Rakitic, hvilket blev forhandlet helt indtil transfervinduets sidste minutter, og der var derfor ikke tid til at forhandle med Real Betis om en lejeaftale for Carles Aleñá.
Det andalusiske radioprogram Radio Sur skriver, at en handel var meget tæt på at blive fuldført.

Samtidig fortæller radiostationen, at Carles Aleñá var klar til at acceptere en låneaftale til Real Betis, da han ikke er tilfreds med spilletiden i Barcelona. Real Betis kunne have tilføjet endnu et prominent navn til deres trup efter et succesfuldt transfervindue, hvor det lykkedes dem at få fat i den franske landsholdsspiller Nabil Fekir foran næsen for storklubber som eksempelvis Liverpool.

Carles Aleñá har kun spillet 45 minutter i denne sæson, hvilke kom i sæsonens første kamp mod Athletic Bilbao. Han har sågar ikke engang været udtaget til sæsonens to andre kampe mod Osasuna og netop Real Betis. Om fravælgesen af Aleñá har noget med transfersagen at gøre vides ikke.
Læs også
- Carles Aleña afviser ikke Real Madrid!
- Et vigtigt skifte for Carles Aleña
- Officielt: Carles Aleña udlejes til Real Betis
- Getafe: Aleña er velkommen hos os
- Aleña bestemmer sin egen fremtid


Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Spar 20%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder