Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Real-præsident: Barcelona er de bedste

Nyheder: Af Sajad Koftan - 10. september 2019Real-præsident: Barcelona er de bedste

Efter at FC Barcelonas altdominerende damehold havde smadret rivalerne fra CD Tacon, som Real Madrids damehold jo hedder, med hele 9-1, var kongeklubbens præsident Florentino Perez klar i spyttet, da mediet SPORT fik et par ord med på vejen.

- Hvis bestyrelsen tillader det vil vi forstærke vores damehold, som så mange jo ønsker at vi gør, sagde præsidenten efter at FC Barcelonas super-womens havde kørt rundt med rivalerne i 9-1 sejren.

Om selve nederlaget sagde præsidenten følgende.

- Spaniens bedste fodboldhold spillede mod nyoprykkere. På den front er vi nødsaget til at forstærke os, for at kunne følge med, sagde Perez.

Flere medier undrer sig over præsidentens udtalelse, hvor han jo slår fast at FC Barcelonas damehold har førertrøjen på i spansk fodbold, selvom det jo var Atletico Madrid som vandt ligaen for kvinderne i sidste sæson.

FC Barcelonas historiske og populære filosofi og værdisæt på banen er tilsyneladende blevet vidergivet til samtlige hold og sportsgrene i klubben, hvor catalanernes kvindelige fodboldhold jo lykkedes med at køre modstanderne ud af banen med deres velkendte Barca-presspil og de mange giftige afleveringer fremad banen - noget som Barcas herrehold også har til gode at præstere i denne sæson, slutter mediet SPORT i deres analyse.


Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 39%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

439,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder