Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Diego Costa: Griezmanns drøm er at spille med Messi

Nyheder - 11. september 2019Diego Costa: Griezmanns drøm er at spille med Messi

Antoine Griezmann afslørede efter sit skifte til FC Barcelona, at han ikke havde nogen aftale med klubben, da han måneder forinden bekræftede, at han ville forlade Atletico Madrid. Døren stod dog åben og Barca endte med at indløse franskmandens frikøbsklausul.

Nu fortæller Griezmanns tidligere holdkammerat Diego Costa, at Griezmann har drømt om at spille med Messi og Suárez. Det fortæller han til Que Partidazo.

- Han drøm var at spille med Messi og Suárez. Alle ved hvilken spiller Griezmann er, og som spiller ønsker man at eksperimentere og det er helt normalt at han nu vil prøve at blive lige så vigtig i Barca, som han var det i Atletico Madrid, fortæller Costa.

- Jeg forsøgte ikke at overbevise ham om at blive, men havde han spurgt mig, så havde jeg fortalt ham, at hver person skal gennemleve forskellige ting. At forlade en klub betyder ikke at man ikke er taknemmelig, men at tiden er inde til at få en ny oplevelse, fortæller han videre.

Griezmann har netop afviklet to landskampe og vender nu retur til Barcelona for at forberede sig til lørdagens hjemmekamp mod Valencia.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder