Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymars far: Min søn blev rørt af situationen

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 11. september 2019Neymars far: Min søn blev rørt af situationen

Et kæmpeskifte i europæisk fodbold var under opsejling, da FC Barcelona og PSG forhandlede om et Neymar-comeback til Barcelona. Neymar-transferen stod på i flere måneder, men de to parter kunne aldrig nå til enighed, og det efterlod mange FC Barcelona-fans tilbage med en blandet fornemmelse.

Neymar var ivrig efter at komme tilbage til Catalonien for at trække FC Barcelona-trøjen over hovedet igen, og det skyldtes ikke mindst, at hans tidligere holdkammerater i MSN-duoen Lionel Messi og Luis Suarez havde fortalt Neymar, at de håbede på at se ham i Barcelona igen, når transfervinduet var overstået. Det bekræfter Neymars far Neymar Senior i et interview Footmercato.

- En brasilianer foretrækker at være et sted, hvor man kan være glad. Min søn var meget glad i Barcelona. Det rørte ham meget, da hans venner fra Barcelona spurgte, om han kom tilbage. Jeg følte mig svag som agent, da jeg intet kunne stille op. Der var ingen frikøbsklausul, så det var ikke nemt. Vi forsøgte at få en aftale på plads, og gøre det bedste for Neymar, lød det fra Neymars far.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder