Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi: Fulgte Neymar-forhandlingerne tæt

Transfermarked - 13. september 2019Messi: Fulgte Neymar-forhandlingerne tæt

Selvom Neymar ikke kom til FC Barcelona denne sommer og selvom transfervinduet er lukket, så er Neymars navn fortsat på forsiderne. Skuffelsen menes at være høj, men alligevel slog Bartomeu fast, at Neymar aldrig var en del af transferplanen, da muligheden for at hente ham først kom midt i transfervinduet.

Lionel Messi deltog i et eksklusivt interview med Sport og her blev han spurgt ind til Neymar-sagen og om han var skuffet over at hans ven ikke landede i klubben denne sommer.

- Neymar var spændt og håbede på, at han kunne vende tilbage, men vi har ikke rigtig snakket om det siden transfervinduet lukkede. Jeg har døjet med min skade og han er begyndt at spille igen, fortalte Messi i interviewet.

- Vi har ikke bedt klubben om at hente Neymar. Vi gav vores mening, som vi også gjorde med Griezmann og andre spillere. Jeg er ikke skuffet over, at Neymar ikke kom, men selvfølgelig ville jeg gerne have haft ham her. Han kan gøre et hvert hold bedre. Vi har dog et godt hold, som kan indfri klubbens mål uden Neymar.

- Jeg forstår de folk, der er imod hans comeback til klubben på grund af alt, hvad der skete, da han forlod klubben. Men som jeg forstår det, så ville Neymar virkelig gerne tilbage til Barcelona og jeg fulgte forhandlingerne tæt. Vi blev dog ikke fodret med informationer.

Messi behandler i disse dage sin skade og håber på, at han snart kan vende tilbage. I samme interview slog han fast, at han ikke spiller mod Valencia i morgen. I stedet sigter han mod kampen efter, som er ude mod Dortmund - og hvis ikke det bliver til dén kamp, at argentineren vender tilbage, så bliver det mod Granada.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder