Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sidste test for Semedo og Suárez

La Liga - 13. september 2019Sidste test for Semedo og Suárez

I morgen får FC Barcelona besøg af Valencia og her er der udsigt til at Ernesto Valverde igen kan stille op med Luis Suárez. Uruguayaneren blev skadet i den første ligakamp mod Athletic Bilbao og har siddet ude lige siden. Han træner dog med truppen igen.

I dag er der igen kaldt ind til træning og her bliver Suárez testet for sidste gang for at afgøre om han kan deltage i kampen i morgen. Det bliver dog næppe til 90 minutter, så Valverde skal under alle omstændigheder tænke strategisk med de øvrige spillere.

Nelson Semedo blev skadet under Portugals landskamp mod Serbien. Det så slemt ud, da han blev lagt på en båre og kørt ud af banen, men efterfølgende er det kommet frem, at det umiddelbart bare har været et hårdt slag og han skulle derfor ikke have pådraget sig en decideret skade.

Derfor bliver Semedo også testet i dag forud for morgendagens kamp, men netop på grund af situationen ventes han ej heller at spille samtlige minutter mod Valencia. Så man kan se frem til rokeringer rundt omkring på banen i jagten på at få indledt en god stime, da sæsonen er startet med et nederlag, en sejr og en skuffende uafgjort ude mod oprykkerne fra Osasuna.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

799,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2018/19 Mini-Kit Børn

479,- DKK

339,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder