Annonce


Annonce

Annonce

Van der Vaart: Van Dijk er ikke bedre end Messi

Ballon dOr - 13. september 2019




Snakken om hvem der skal vinde Ballon d'Or begynder for alvor at indtage fodboldfans verden over. Lionel Messi menes igen at være favorit, men også Virgil van Dijk nævnes, selvom han i langt de fleste afstemninger bliver slået af Messi.

Spørger man den tidligere Ajax-, Hamburger SV-, Real Madrid-, Betis-, FC Midtjylland- og ikke mindst Esbjerg-spiller, Rafael van der Vaart, så betyder det ikke at Van Dijk er bedre end Messi hvis hollænderen skulle løbe med titlen som verdens bedste fodboldspiller.

- Ja, selvfølgelig kan en forsvarsspiller vinde Ballon d'Or, hvorfor ikke? Hvis du vælger en forsvarsspiller (van Dijk) så betyder det ikke at han er bedre end Messi. Man skal kigge på, hvad han vinder og hvor vigtig spilleren er for sit hold. Vi må se, hvad der sker, fortæller Van der Vaart ifølge AS.

Hvis Van Dijk vinder Ballon d'or vil det være første gang siden 2006, at en forsvarsspiller løber med titlen. Dengang var det italienske Fabio Cannavaro, som løb med titlen efter et forrygende år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Van der Vaart: Van Dijk er ikke bedre end Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder