Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Uenighed i ledelsen - Neymar eller Mbappé?

Nyheder: Af Rasmus Halby - 13. september 2019
Uenighed i ledelsen - Neymar eller Mbappé?

Der er opstået uenigheder i ledelsen hos FC Barcelona vedrørende Neymar og Mbappé - det skriver Mundo Deportivo her til morgen.

Dele af ledelsen mener, at klubben burde gå efter at hente Neymar tilbage til klubben, da han allerede har bevist han fungerer på holdet. Imens mener andre dele af ledelsen, at et køb af Mbappé vil være at foretrække, idet han er yngre og har bevist sig selv i store turneringer allerede.

Desuden skabte Neymars transfersaga i 2017 stor splid blandt Barcelonas fans, hvor mange lagde Neymar for had i medierne. På daværende tidspunkt var der ingen snak om en mulig retur i fremtiden, og heller ikke mange culés var interesserede, men efter sommerens rygter er chancen for en mulig retur steget markant.

Noget af ledelsen mener desuden en franskmand vil passe bedre på holdet end en brasilianer ville, da brasilianere ofte grupperer sig med andre sydamerikanere.

I sidste sæson lavede en skadespræget Neymar 23 mål og 13 assists i 28 kampe. Mbappé lavede 39 mål og 17 assists i 43 kampe.

Mundo Deportivo har også afholdt en afstemning på deres hjemmeside, hvor de spørger hvem fansene helst så i klubben; Neymar eller Mbappé. I afstemningen ligger Neymar lige nu kun på 8%, hvorimod Mbappé har fået 91%. De sidste 1% mener, at klubben burde købe en helt tredje.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder