Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neto vender tilbage mod Dortmund

Skader - 14. september 2019Neto vender tilbage mod Dortmund

FC Barcelona hentede Neto i Valencia i sommerens transfervindue og sendte Jasper Cillessen den anden vej. Neto spillede en stærk preseason, men blev skadet i træningen forud for kampen mod Napoli. Nu er han dog endelig på vej tilbage igen.

Iñaki Peña fra B-holdet har været udtaget lige siden som reserve for Marc-André ter Stegen, men det bliver formentlig sidste gang i aften, at keeperen er udtaget. Neto trænede nemlig med sine holdkammerater og i går og mens han ikke er klar til i aftes, så vurderes han til at få det grønne lys inden Barca rejser til Tyskland på mandag.

Neto pådrog sig et brud på sin venstre hånd og måtte igennem en operation. Den operation fandt sted for snart fem uger siden og nu er han efterhånden ved at være klar til at komme i aktion igen. Selvom han er til rådighed, så bliver det dog Ter Stegen, som vogter buret både i La Liga og i Champions League mens Neto må tage sig af Copa del Rey-kampene.

Barca møder Valencia i aften og Dortmund midt i næste uge. Her indledes Champions League og selvom Neto er klar, så bliver det den tyske keeper, som vogter det catalanske bur på Signal Iduna Park.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20 Børn

599,- DKK

Spar 20%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

339,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder