Annonce


Annonce

Annonce

Neto vender tilbage mod Dortmund

Skader - 14. september 2019




FC Barcelona hentede Neto i Valencia i sommerens transfervindue og sendte Jasper Cillessen den anden vej. Neto spillede en stærk preseason, men blev skadet i træningen forud for kampen mod Napoli. Nu er han dog endelig på vej tilbage igen.

Iñaki Peña fra B-holdet har været udtaget lige siden som reserve for Marc-André ter Stegen, men det bliver formentlig sidste gang i aften, at keeperen er udtaget. Neto trænede nemlig med sine holdkammerater og i går og mens han ikke er klar til i aftes, så vurderes han til at få det grønne lys inden Barca rejser til Tyskland på mandag.

Neto pådrog sig et brud på sin venstre hånd og måtte igennem en operation. Den operation fandt sted for snart fem uger siden og nu er han efterhånden ved at være klar til at komme i aktion igen. Selvom han er til rådighed, så bliver det dog Ter Stegen, som vogter buret både i La Liga og i Champions League mens Neto må tage sig af Copa del Rey-kampene.

Barca møder Valencia i aften og Dortmund midt i næste uge. Her indledes Champions League og selvom Neto er klar, så bliver det den tyske keeper, som vogter det catalanske bur på Signal Iduna Park. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neto vender tilbage mod Dortmund

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder