Annonce


Annonce

Annonce

Mourinho: Messi gjorde mig bedre

Nyheder - 14. september 2019




José Mourinho har ikke været i trænerjob siden han blev fyret i Manchester United, og selvom han op til flere gang siden da har slået fast, at han savner fodbolden, så er der endnu ikke kommet et attraktivt tilbud på bordet. I stedet har han ageret ekspert for blandt andet Sky Sports og deltaget i masser af interviews.

Til EFE fortæller Mourinho, at selvom han aldrig har fået lov til at træne Messi, så har argentineren alligevel gjort den portugisiske træner bedre.

- Jeg har altid sagt, at jeg skylder mine spillere meget. Også de spillere, som ikke har været mine, men som har skabt problemer for mig.

- Som f.eks. Messi. Han har aldrig spillet på mit hold, men han har spillet imod mig og det har gjort mig til en bedre træner, at skulle forberede plan til at stoppe ham. Når jeg siger Messi, så mener jeg også andre store spillere.

Da Mourinho ankom til Real Madrid som cheftræner fortæller han desuden, at han gik besked på, at Barcelona skulle stoppes. Catalanerne var flyvende under Pep Guardiola og vandt alle titler og derfor blev Mourinho hentet ind for at stoppe den enorme dominans. Tiden går hurtig - det er allerede seks år siden, at Mourinho tog afsked med Real Madrid før han rykkede til Chelsea og siden Manchester United. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mourinho: Messi gjorde mig bedre

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder