Annonce


Annonce

Annonce

Landstræner ønsker Fati på Spaniens landshold

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 16. september 2019




16-årige Ansu Fati har blæst fodboldverdenen om kuld denne sæson. Kæmpetalentet har gjort alle mundlamme med den ene ekstraordinære indsats efter den anden.

Så sent som i lørdags blev angriberen noteret for et mål og en assist på Camp Nou i 5-2-sejren over Valencia i sin første kamp i startelleveren.

Ansu Fatis præstationer har naturligvis skabt enorm interesse for det unge stjernefrø. Han var født i Guinea-Bissau, men muligheden for at spille for det spanske landshold står åben.

Den spanske landstræner Robert Moreno fortalte forleden til pressen, at han er meget interesseret i at se Ansu Fati blive en del af det spanske U17-landshold, der skal spille VM til oktober. Det skriver SPORT.

- Det er ikke noget, jeg har kontrol over. Folket fra RFEF arbejder på at få Ansu til at spille for det spanske landshold, og det er op til ham selv. RFEF arbejder på at få de bedste spillere, sagde Roberto Moreno til pressen forleden.

- Det er fantastisk for Barca, at en spiller fra La Masia slår igennem som ham, lød det fra Roberto Moreno. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Landstræner ønsker Fati på Spaniens landshold

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder