Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Manuel Neuer svarer ter Stegen igen

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 16. september 2019Manuel Neuer svarer ter Stegen igen

Manuel Neuer fra Bayern München har gennem mange år været foretrukket mellem stængerne, når det tyske landshold har spillet kamp. Selvom, at FC Barcelonas Marc Andre ter Stegen stod fantastisk i sidste sæson, mens Manuel Neuer var skadet, så foretrækker Joachim Löw stadig at bruge Manuel Neuer i målet.

Forleden udtalte Marc Andre ter Stegen, at han er frustreret over målmandssituationen på det tyske landshold.

- Det gør mig skør. Jeg yder mit allerbedste, men alligevel er det ikke nok. Mit mål er at være førstemålmand og vinde titler med Tyskland. Jeg må fortsætte med at arbejde hårdt og have ambitioner om at få spilletid, lød det fra Marc Andre ter Stegen til T-Online.

Manuel Neuer er kommet med et modsvar til sin tyske kollega. Efter Bayern Münchens opgør mod Leipzig i weekenden, udtalte Manuel Neuer, at det ikke gavner målmandsteamet på det tyske landshold, når Marc Andre ter Stegen brokker sig over situationen. Det skriver SPORT.

- Jeg er en holdspiller, og det gavner ikke holdet at komme med de udtalelser. Det er ikke første gang, at ter Stegen har udtalt det. Jeg er glad for at spille og have ansvar på banen. Jeg kan ikke sige andet, sagde Manuel Neuer.

- Der er mange gode målmænd. Diskussionen er ikke fair overfor Bernd Leno og Kevin Trapp. De spiller heller ikke, men de brokker sig ikke. Vi er nødt til at fokusere på holdets succes og bakke hinanden op, lød det fra Manuel Neuer.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Spar 20%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder