Annonce


Annonce

Annonce

Valverde var målløs over Fati-præstation

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 16. september 2019




Folk på Camp Nou sad med åben mund, da kun 16-årige Ansu Fati stemplede ind med et mål og en assist i sin første kamp fra start i lørdagens 5-2-sejr over Valencia.

Han blev taget ud efter en time, selvom han var flyvende i kampen. En meget forbløffet cheftræner forklarede efter kampen, at Ansu Fati stadig er ung, og det er han nødt til at tage hensyn til.

- Han skal lære hans fysiske egenskaber at kende. Han er stadig i gang med en udviklingsproces. Der er meget hype omkring ham, og vi ved ikke hvor det her ender, men vi er nødt til at tage det roligt og kontrollere det for at beskytte ham, fortalte Ernesto Valverde til pressen efter Valencia-kampen.

- Han er en spiller med noget helt specielt. Han er meget moden, når man tager hans alder i betragtning. Han har taget tingene fra træning med i kampene, lød det fra cheftræneren.

- I dag var det ekstraordinært, for han scorede på sin første berøring, lavede en assist og scorede næsten et mål mere. Det er unormalt, og det sker sjældent. Han er som sagt kun 16, så vi er nødt til at tage det roligt, sagde Ernesto Valverde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde var målløs over Fati-præstation

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder