Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde var målløs over Fati-præstation

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 16. september 2019Valverde var målløs over Fati-præstation

Folk på Camp Nou sad med åben mund, da kun 16-årige Ansu Fati stemplede ind med et mål og en assist i sin første kamp fra start i lørdagens 5-2-sejr over Valencia.

Han blev taget ud efter en time, selvom han var flyvende i kampen. En meget forbløffet cheftræner forklarede efter kampen, at Ansu Fati stadig er ung, og det er han nødt til at tage hensyn til.

- Han skal lære hans fysiske egenskaber at kende. Han er stadig i gang med en udviklingsproces. Der er meget hype omkring ham, og vi ved ikke hvor det her ender, men vi er nødt til at tage det roligt og kontrollere det for at beskytte ham, fortalte Ernesto Valverde til pressen efter Valencia-kampen.

- Han er en spiller med noget helt specielt. Han er meget moden, når man tager hans alder i betragtning. Han har taget tingene fra træning med i kampene, lød det fra cheftræneren.

- I dag var det ekstraordinært, for han scorede på sin første berøring, lavede en assist og scorede næsten et mål mere. Det er unormalt, og det sker sjældent. Han er som sagt kun 16, så vi er nødt til at tage det roligt, sagde Ernesto Valverde.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder