Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ansu Fati skrev historie mod Dortmund

Champions League - 18. september 2019Ansu Fati skrev historie mod Dortmund

I en alder af 16 år, 10 måneder og 14 dage har Ansu Fati slået Bojan Krkic rekord som den yngste spiller nogensinde i Champions League for klubben. Det skete i går, da Ansu Fati startede inde mod Dortmund.

Ansu Fati har i fraværet af flere skadede spillere været den helt store stjerne for FC Barcelona i sæsonstarten. Det har han fået mange spilleminutter ud af og i aftes startede han igen inde, da han blev placeret i højre side af angrebet.

Den position befinder han sig absolut ikke bedst i, men han kæmpede hårdt og var overraskende god til at tage defensive løb og hjælpe Semedo bagude.

Inden Fati blev skiftet ud, blev han rykket over på sin vante position i venstre side og det gav langt mere liv, da han med sit højre ben kan trække ind i banen. Han blev senere erstattet af Lionel Messi.

Med sine 16 år træder han ind i top 10 over de yngste nogensinde i Champions League - blandt alle hold. Den yngste er Celstine Babayaro, som var bare 16 år og to måneder, da han fik debut for Anderlecth i 1994.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Spar 31%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder