Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Status quo i CL-gruppe F

Champions League - 18. september 2019




I går blev de første Champions League-kampe i 2019/2020 afviklet og her var der ligeledes kampstart i gruppe F, hvor FC Barcelona befinder sig. Det gør de sammen med Dortmund, som de spillede 0-0 med i går, mens Inter kort forinden kun fik 1-1 mod Slavia Prag.

Inter havde besøg af Slavia Prag, som på papiret er det svageste led i gruppen. Men de gav italienerne kamp til stregen og kom endda i front efter en times spil ved Peter Olayinka, men Inter gav aldrig op.

I to minutters overtid sikrede Nicolo Barella Inter det ene point og med FC Barcelonas nullert mod Dortmund umiddelbart efter, er det altså status quo i gruppe F.

Næste runde byder på FC Barcelona Inter velkommen på Camp Nou mens Dortmund tager en tur til Prag. Her er målet helt klart at hente alle tre point for catalaerne. Som altid håber man på, at man kan sikre førstepladsen med flere kampe tilbage, så man kan spare stjernerne og give spilletid til de unge uden at det ændrer på slutresultatet i gruppen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Status quo i CL-gruppe F

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder