Annonce


Annonce

Annonce

Ter Stegen: Folk ved, hvad jeg kan

Champions League - 18. september 2019




Marc-André ter Stegen reddede det ene point for FC Barcelona i aftes mod Dortmund, da han snuppede et straffespark fra landsmanden Marco Reus. Efter opgøret glæder Ter Stegen sig over det ene point, men ærgrer sig samtidig over at man ikke vandt.

- De havde nogle store chancer i de øjeblikke, hvor vi ikke var helt så godt organiseret i defensiven, men jeg mener, at vi spillede en god kamp. Med Dortmunds kvalitet er det umuligt at holde dem fra chancer, fortalte Ter Stegen efter kampen.

- Vi er glade for at komme herfra med det ene point selvom vi selvfølgelig gik efter at vinde.

- Det er svært at studere Reus fordi, at han hele tiden skifter sit udgangspunkt. Det var blot en følelse, at jeg gik til den rigtige side og jeg er glad for at jeg reddede bolden.

- Folk ved, hvad jeg kan. Jeg fokuserer på mig selv og giver altid 100 procent. Mod Dortmund kunne jeg igen demonstrere mine kvaliteter, kom det selvsikkert fra den tyske keeper, der i sidste uge fik frit løb for sine frustrationer over at se landstræner Löw konstant vælge Neuer til landskampene. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ter Stegen: Folk ved, hvad jeg kan

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder