Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lionel Messi får sit eget tøjmærke

Nyheder: Af Sajad Koftan - 20. september 2019Lionel Messi får sit eget tøjmærke

FC Barcelonas fodboldikon, Lionel Messi, stiller sig ikke tilfreds med at have erobret alverdens fodboldhjerter, fodboldbaner og fodboldstadions indenfor det elskede fodboldspil - nu vil argentineren også erobre markedsandele indenfor tøj-branchen, ifølge mediet SPORT.

Lionel Messi indtager nu mode-verdenen sammen med sin søster, efter at han i torsdags fik præsenteret sit nye brand, som naturligvis har fået navnet "Messi".

Søsteren, Maria Sol Messi, har fået det kommercielle ansvar for projektet, hævder mediet.

- Det er en drøm som er gået i opfyldelse, sagde søsteren til det store publikum, hvor den nye markedsførings-chef havde valgt at indvie Messi-brandet på en messi i Paseo de Gracia - en forstad til Barcelona.

- Mode er det jeg brænder for. Det har været min passion siden jeg var barn og drømmen har altid været at blive en del af tøj-industrien. Jeg har forberedt mig grundigt og glæder mig til de udfrodringer og muligheder som byder sig.

- Når man får sådan en mulighed, som jeg fik, er det naturligvis vigtigt at gribe chancen med det samme, sagde en stolt Maria Sol Messi til tilskuerne på messen.

Hovedpersonen selv, Lionel Messi, var tilstede ved arrangementet - noget som de ellevilde tilskuere havde bemærket, eftersom superstjernen konstant modtog klapsalver under søsterens tale.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder