Annonce


Annonce

Annonce

Valverdes mærkværdige beslutninger mod Granada

La Liga - 22. september 2019




FC Barcelona skræmmer ingen mandskaber når de spiller på udebane lige for tiden. Hele otte kampe i træk på udebane er endt uden en catalansk sejr og netop som det blev påpeget inden opgøret i aftes, så var Barca store favoritter på papiret, men alligevel gik man ind til kampen med tvivl.

Mod Granada valgte Valverde at rotere en lille smule ved at sende Rakitic på banen for Arthur mens Sergi Roberto kom ind for Sergio Busquets. Det betød, at Frenkie de Jong spillede på den defensive midtbane med Roberto og Rakitic i de kreative roller. Men det er længe siden, at de to spillere har skabt noget frem i banen og der kom da heller ingenting fra dem i går.

Oppe i angrebet blev Griezmann benyttet som kantspiller og selvom han er en spiller med kvalitet, så får tager Valverde konstant chancer ved at spille Griezmann ude af sin position. I anden halvleg spillede han i højre side af angrebet og kom ikke frem til noget som helst. Det er ikke hans naturlige position og sandheden er, at Valverde slet ikke har nogen decideret plan med franskmanden. Det kom til skræmmende syne i går, da Griezmann havde det svært på en unaturlig position.

Carles Perez er blevet ramt på selvtilliden efter en shitstorm for sin afbrænder mod Osasuna, som kunne have sikret Barca en sejr på udebane. Men i stedet for at spille bolden ind til en fri Griezmann, prøvede han selv. Målmanden reddede, og i stedet måtte Perez efterfølgende stå for skud og det har tydeligvis ramt ham. Han har slet ikke været oppe i gear siden Osasuna-kampen og med den ene katastrofale indsats efter den anden på udebane er det yderst underligt, at Perez kom på banen i går fremfor Ansu Fati, som har spillet rigtig godt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverdes mærkværdige beslutninger mod Granada

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder