Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué er allerede i karantænefare

La Liga - 24. september 2019Piqué er allerede i karantænefare

FC Barcelona er blandt de dårligste rent defensivt i La Liga baseret på de første fem spillerunder. Catalanerne kan ikke få spillet til at hænge sammen - specielt på udebane - og det har blandt andet resulteret i fire gule kort til Gerard Piqué som dermed er i karantænefare.

Når man samler fem gule kort udløser det automatisk én spilledags karantæne og med sine fire gule kort efter de fem første spillerunder, misser han altså én kamp hvis han får endnu et gult kort. Får han et i aften mod Villarreal, så sidder han ude når Barca rejser til Madrid i weekenden og møder Getafe.

Piqués fire gule kort
Minut 60 mod Athletic Bilbao
Minut 32 mod Real Betis
Minut 82 mod Osasuna
Minut 45 mod Granada

Det var kun i hjemmekampen mod Valencia, at Piqué formåede at spille 90 minutter uden at få et kort. Det gjorde han dog mod Granada i lørdags og dermed rundede han fire af slagsen hvorfor han måske skal være varsom. Det er nemlig før set, at en spiller trækker et taktisk kort for at misse en på papiret lettere kamp end en sværere kamp efterfølgende.

Efter opgøret mod Getafe møder FC Barcelona således Sevilla på hjemmebane hvilket på papiret er en sværere opgave. Derfor er det ikke uventet, hvis Piqué får et gult kort i aften.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Spar 20%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder