Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Puyol bekræfter sin afvisning af Barca

Nyheder - 26. september 2019Puyol bekræfter sin afvisning af Barca

Da FC Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu for nyligt talte om Carles Puyol, var det med et smil på læben og en inderlig glæde over, at en legende muligvis var på vej tilbage. Men flere medier kunne få dage senere berette om, at Puyol havde afvist klubbens jobtilbud. Det bekræfter Puyol nu selv.

- I løbet af de seneste par uger har der været forskellige nyheder om min mulige tilbagevenden til FC Barcelona som sportsdirektør. Derfor føler jeg mig forpligtet, at kommunikere ud til hele Barca-familien efter grundige overvejelser, indleder Puyol på Twitter og følger op:

- Jeg har besluttet mig for ikke at acceptere klubbens tilbud. Det har ikke været en let beslutning, da min intention altid har været at vende tilbage til det, som jeg betragter som mit hjem, men personlige projekter afholder mig fra at kunne dedikere mig.

- Jeg vil gerne takke klubben for tilliden ved at tilbyde mig et så stort et ansvar.

Således står det altså klart, at Carles Puyol på nuværende tidspunkt ikke vender retur til FC Barcelona. Adskillige lokale medier spekulerer i, om Puyol i virkeligheden ikke gider at arbejde under den nuværende ledelse - men holder sig også kun til spekulationerne.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder