Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen: Vigtigt skridt i den rigtige retning

La Liga: Af Emil Mozart Hansen - 29. september 2019Ter Stegen: Vigtigt skridt i den rigtige retning

FC Barcelona-mandskabet fik en tiltrængt udebanesejr lørdag eftermiddag, da de besejrede Getafe med 2-0 på Coliseum Alfonso Pérez i Getafe. Ernesto Valverdes tropper leverede dog ikke en overbevisende præstation. Sejren blev kæmpet hjem, og det skyldes ikke mindst en flot præstation af FC Barcelonas sidste skanse i målet.

Getafe lagde godt ud, og de havde gode muligheder for at bringe sig foran, men tyske Marc Andre Ter Stegen i FC Barcelona-buret afviste gang på gang.

Han fik også en hovedrolle ved FC Barcelonas føringsmål, der blev sendt i netmaskerne af Luis Suárez. Tyskeren sendte en lang bold afsted, som landede lige for fødderne af den uruguayianske angriber, der køligt chippede den over Getafe-keeperen.

Det var en meget tilfreds Marc Andre Ter Stegen, der talte med pressen efter kampen.

- Jeg så Suárez, der kom fri alene i dybden. Det var perfekt timing. Det vigtigste for mig er at hjælpe holdet til at få sejren, og jeg hjælper da gerne med en assist, sagde Ter Stegen med et smil på læben.

- Det er ikke et nemt sted at spille. Jeg er stolt af holdet. Vi tog et vigtigt skridt i den rigtige retning sammen i dag. Vi forbedrer os fra kamp til kamp. I dag formåede vi både at score og lukke af nede bagved, sagde Ter Stegen til pressen efter kampen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder