Annonce


Annonce

Annonce

Piqué skal stå skoleret for Bartomeu

Nyheder - 30. september 2019




Gerard Piqué har aldrig været bange for at sige sin mening og sådan gik det også fra den madrilenske sidelinje efter weekendens sejr mod Getafe, da han skød med skarpt mod sin egen ledelse.

Her forklarede han, at han godt ved, hvem der sørger for at medierne skriver dårligt om Barca-spillerne. Et direkte hint om, at ledelsen sørger for at fodre medierne med historier.

Desuden satte Piqué også spørgsmålstegn ved klubbens planlægning af preseason, hvor han mente, at man rejste mere end man trænede og at holde kan mærke det nu, hvor sæsonen er gået i gang.

Derfor skal Piqué nu stå skoleret for præsident Bartomeu i løbet af denne uge for at få lagt låg på den interne stridt, som tydeligvis hærger over klubben. Ledelsen har stået for skud fra rigtig mange vinkler - inklusiv Messi.

Messi satte nemlig også spørgsmålstegn ved ledelsen arbejde i forbindelse med Neymar-transferen. Messi fortalte således, at han ikke ved, om ledelsen gjorde alt, hvad de kunne, for at hente Neymar tilbage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué skal stå skoleret for Bartomeu

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder