Annonce


Annonce

Annonce

Valdés: Klubben skal enes

Nyheder - 1. oktober 2019




Inden Victor Valdés sender sine tropper i krig mod Inter, mødte han pressen til en snak om kampen. Men fokus blev rettet mod de interne problemer, hvor Messi, Piqué og Lenglet senest har skudt med skarpt mod klubbens egen ledelse.

- Når man bevæger sig i omklædningsrummet, så har spillerne magten. Sådan er det. Klubben skal være systematisk, som fungerer for alle. Parterne skal enes. Ledelsen, fansene, spillerne og staben.

- Der har været lidt splid på det seneste, men jeg ønsker ikke at bidrage til det. Det er noget tid siden, at jeg senest var i omklædningsrummet og alt jeg kan sige er, at alle skal enes.

- Siden jeg var spiller, har medierne sagt positive og negative ting om mig. Sådan er det også som træner, så der er ingen grund til at ændre sig. Barca er en stor klub med masser af mediedækning og mange har sin egen mening. Jeg ved ikke hvem der skriver om klubben, som også er en del af klubben (hentydning til Piqué, der mener, at ledelsen fortæller medierne, hvad de skal skrive).

FC Barcelonas U19 møder Inters ditto i morgen klokken 16.00. Kampen kan ses direkte på TV3 Sport mens A-holdet møder Inter klokken 21.00 på TV3+. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valdés: Klubben skal enes

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder